ANAC Carwash kiest bewust voor onze toekomst.

Met zorg voor ons milieu

Al onze shampoos zijn biologisch afbreekbaar en bevatten geen fosfaten. ANAC Carwash maakt gebruik van  zachte textielstroken en milde zeepsoorten, wat veel veiliger is voor uw auto en het milieu. Vloeistofdichte vloeren zorgen ervoor dat onze bodem beschermd wordt en schoon blijft.

Met zorg voor ons water

Naast het gebruik van milde zeepsoorten recyclen wij maar liefst 85% van het gebruikte water. Door een systeem van bezinking,beluchting en filtratie zijn wij is staat om ruim onder de wettelijke norm van 80 liter water per voertuig te blijven. Vervuild slib wordt opgevangen en verantwoord afgevoerd door een gecertificeerd bedrijf.

Met liefde gewassen

Bij ANAC Carwash draait alles om klantvriendelijkheid en kwaliteit. Onze professionele medewerkers zullen u deskundig adviseren en altijd de service geven die u van ons mag verwachten.

Met zorg gewassen

De nieuwste technieken in onze wasstraten zorgen niet alleen voor een uitstekend wasresultaat maar uw auto wordt ook perfect door het hele wasproces geleid. ANAC wast en poetst uw auto superschoon, gemakkelijk, snel en veilig!