Vous êtes ici:

Werken bij ANAC Carwash

De Held(in) van de dag zijn, dat kan zomaar bij ANAC Carwash. Of je nu werkt in de wasstraat, op de interieurbaan, als teamleider of als vestigingsmanager. Met zijn allen maken we onze klanten blij.

Superservice

Superschone auto’s met oog voor detail en volgens de nieuwste technieken. Dat realiseren we elke dag weer. Daarmee bieden we onze klanten de best mogelijke ervaring. En dat zit niet alleen in de stralende auto die van de band rolt, maar vooral in de manier waarop we onze klanten ontvangen en bij de interieurbaan van een goede kop koffie en van optimale service voorzien. Onze klanten komen dan ook graag terug.

Samen staan we sterk

We maken er elke dag weer een feestje van. Want we nemen ons werk serieus en hebben tegelijk lol samen. We zijn een familiebedrijf en dat merk je in alles. De sfeer is gemoedelijk en we voelen ons ook thuis. Heeft iemand hulp nodig, dan regelen we dat. Zo werk je soms wat langer of een keer extra als je collega onverwacht niet kan werken. En doen we ook ons best als jij een keer onverwacht vrij moet zijn.

Werken aan je work-out

Werk je als Carwash Held(in), dan blijf je fit. Want we zorgen dat al je spieren getraind worden en blijven. Zo hoef je na je werk niet meer naar de sportschool. Ideaal toch? Je zal de eerste dagen best wat spierpijn hebben, maar wij helpen je om de bewegingen op de juiste manier te maken. Zodat de kans op blessures zo klein mogelijk is.

Duurzaam werken

Heb je wel eens bedacht dat een carwash bijdraagt aan een beter milieu? De state-of-the-art wasstraat bespaart water en energie en zorgt dat er geen chemicaliën in de grond komen, zoals dat gebeurt als je de auto thuis wast. Daarnaast gaat een auto door een goede verzorging langer mee. Wassen draagt daar dus mooi aan bij. En we halen de optimale levensduur uit onze apparaten doordat we het goed onderhouden. Daar zijn we heel blij mee. Ons motto is dan ook: Met zorg voor ons water, met zorg voor ons milieu en met liefde gewassen.

Je ontwikkelen tot superheld

Start je als Carwash Held(in) bij ANAC, dan heb je de mogelijkheid om door te groeien naar de rol van Teamleider of Vestigingsmanager. We vinden je ontwikkeling belangrijk en investeren daar dan ook graag in. Stroom je al hoger in, dan bespreken we graag je toekomstvisie. We denken met je mee.

Aan de bak bij ANAC

Ontdek de mogelijkheden via onze verschillende vacatures. We hebben een mooi aantal vestigingen inmiddels, dus er is altijd wel een mooie plek voor jou.

Solliciteren is simpel. Vul het formulier in, voeg je cv en motivatie toe en wij doen de rest. Dan hoor je zo snel mogelijk of een toekomst als Held(in) voor jou is weggelegd.

Sollicitatie BE

Sollicitatie